Πως θα φτάσετε

Μετά την άφιξη στην Ελλάδα

 

Με την άφιξη της πτήσης σας στην Ελλάδα και στο διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», παίρνετε τη γραμμή λεωφορείων EXPRESS Χ93 και μέσα σε 1 περίπου ώρα θα φτάσετε στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του Κηφισού (Αθήνα). Εκεί θα αγοράσετε εισιτήριο από το ταμείο των ΚΤΕΛ Λακωνίας. Μέσα σε 3 ώρες από την αναχώρησή σας θα φτάσετε στο σταθμό των ΚΤΕΛ (Κοινό Ταμείο Εισπράξεως Λεωφορείων)  στη Σπάρτη.

 

 

Με πλοίο

 

Η Πελοπόννησος και συνεπώς η Λακωνία μπορούν να προσεγγιστούν από τα λιμάνι του Γυθείου στη Λακωνία, καθώς επίσης και από αυτά της Πάτρας και του Πειραιά.

 

 

Πώς θα μετακινηθείτε

 

Για να επισκεφθείτε προορισμούς της Λακωνίας με λεωφορείο συμβουλευτείτε το σχετικό πίνακα με όλα τα δρομολόγια.

Η Λακωνία προσφέρεται για κάμπινγκ  και για μετακινήσεις με τροχόσπιτο. Οι διαδρομές είτε κατά μήκος της μεγάλης ακτογραμμής είτε διασχίζοντας τις ορεινές περιοχές με το δικό σας αυτοκίνητο είτε με ενοικιασμένο rent-a-car έρχονται πρώτες μεταξύ των επιλογών μετακίνησης μέσα στο νομό.

Πραγματοποιούνται επίσης αναχωρήσεις πλοίων από το Γύθειο για τα Κύθηρα, τα Αντικύθηρα και την Κρήτη, και από τη Νεάπολη για τα Κύθηρα, τα Αντικύθηρα και την Ελαφόνησο.