'Κρασιά Τσιμπίδη', Τσιμπίδη Π. Σοφία, Γράμμουσα Λακωνίας

 

Η Ελλάδα είναι αναντίρρητα η πρώτη ανάμεσα στις παραδοσιακά αμπελουργικές χώρες. Το κρασί παράγεται εδώ από το 4000 π.χ. Οι αρχαίοι Έλληνες λάτρευαν το κρασί σαν θεότητα. Σε μας παραδόθηκε η σκυτάλη για τη μεταλαμπάδευση της τεράστιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
 
Στη Γράμμουσα ΛΑΚΩΝΙΑΣ , περιοχή που ευνοείται από σταθερές κλιματολογικές συνθήκες , ήπιους χειμώνες και ζεστά καλοκαίρια , η ασβεστώδης διάρθρωση του εδάφους και η μεγάλη ηλιοφάνεια όλες τις εποχές , δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια εξαιρετική ποιότητα κρασιού.
 
Τα κρασιά ΤΣΙΜΠΙΔΗ έχουν μεγάλη εμπορική απήχηση μεταφέροντας έτσι την ικανότητα και το μεράκι μας να αξιοποιούμε και να συνδυάζουμε τα ιδιαίτερα προτερήματα των διαφόρων ποικιλιών (κυδωνίτσα, άθηρι, θράψα, πετρουλιανός, ροδίτης) για να φτιάξουμε το δικό μας εντελώς ξεχωριστό τύπο κρασιού. Για το λόγο αυτό όσοι τα έχουν δοκιμάσει μας εκτιμούν και μας εμπιστεύονται.
 
Από τις αρχές του 1994 το οινοποιείο μας βαδίζει σ’ ένα νέο μεγάλο δρόμο. Με μια σημαντική επένδυση έθεσε σε λειτουργία τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας , επεκτείνοντας τις παραγωγικές μας δραστηριότητες. Ο τεχνολογικός μας εξοπλισμός που εξελίσσεται διαρκώς με στόχο νέα ποιοτικά άλματα, οι ιδανικές συνθήκες , η πείρα των ανθρώπων του οινοποιείου μας είναι τα μεγάλα μυστικά της επιτυχίας των κρασιών μας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

'Κρασιά ΤΣΙΜΠΙΔΗ'
Τσιμπίδη Π. Σοφία
Γράμμουσα Λακωνίας
Τ.Κ. : 23051
Τηλ : (+30) 27350 23832
www.tsimpidi.gr
info@tsimpidi.gr