Ξενοδοχείο 'Μενελάιον' - Από το 1935 - Παράδοση στην Φιλοξενία

 

Πλήρως ανακαινισμένο με μοναδική αρχιτεκτονική και έμφαση στη λεπτομέρεια το νέο Μενελάιον σας φιλοξενεί στην ιστορικότερη πόλη της Πελοποννήσου. Το Μενελάιον άνοιξε τις πύλες του το 1935 και έκτοτε υπήρξε κάτι παραπάνω από ένα ξενοδοχείο. Ήταν πραγματικά ένα σημείο αναφοράς για την πόλη της Σπάρτης. To ξενοδοχείο βρίσκεται στην κεντρική λεωφόρο Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, κοντά σε όλα τα μουσεία και τους σημαντικούς χώρους της πόλης.

Είτε σας φιλοξενήσει για ένα Σαββατοκύριακο, είτε το χρησιμοποιήσετε ως βάση για ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το Μενελάιον είναι ένα ξενοδοχείο που απευθύνεται σε αυτούς που ζητούν πολλά περισσότερα από ένα ύπνο.

Ποιότητα υπηρεσιών, φιλικό πρόσωπο, σύγχρονες ανέσεις σε ένα οικονομικά ελκυστικό πακέτο, συνοψίζουν την φιλοσοφία μας. Ανυπομονούμε να σας έχουμε κοντά μας...!

Μην διστάσετε με αφορμή την κράτησή σας να μας θέσετε έγκαιρα αιτήματα και να μας ζητήσετε πληροφορίες που χρειάζεστε για να διευκολύνουμε και να κάνουμε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την παραμονή σας στην Σπάρτη και το ξενοδοχείο μας!

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΜΕΝΕΛΑΪΟΝ HOTEL
Λεωφ. Κων/νου Παλαιολόγου 91, Σπάρτη
Τηλέφωνο: (+30) 2731022161 - 5
Fax: (+30) 2731026332
Web: www.menelaion.gr
E- mail: info@menelaion.gr